Hillview VT Ви предоставя изключителната възможност да се насладите на невероятните природни и културни особености на Велико Търново и неговите околия от една по-различна гледна точка. Ние Ви даваме възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове, да се насладите до невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности, като Царевец и Трапезица.


Изкачете високите пресечени хълмове около нашата стара столица и изпитайте емоцията на офроуд преживяването. Заедно с тези екстремни усещания, Вие ще се докоснете до българската социалистическа история, когато пресичате стръмните гористи хълмове с класическата социалистическа машина - единствения по рода си джип Уаз из природата с джип.

Ние също така Ви предлагаме да се превърнете в един истински офроудър. Качете се в превърналия се в легенда джип Сузуки Витара и усетете емоцията да шофирате една истинска офроуд машина. Ние Ви представяме 4 местния компактен джип и Ви осигуряваме водач, който с 2-ри джип ще Ви преведе през избран от Вас маршрут.

offroad
offroad
offroad